Logo Scoala Britanica

Cerere eliberare card de fidelitate

Informatii client

*fara diacritice sau caractere speciale
*fara diacritice sau caractere speciale
*numeric, fara spatii sau alte caractere speciale
Aceasta adresa va fi folosita pentru corespondenta, adresa unde cardul de fidelitate va fi expediat.

Detalii contact

IMPORTANT: Adresa de email trebuie sa fie valida. Confirmarea contului se face numai dupa ce adresa de email este validata.

Detalii abonament

Intervalul la care plata se efectua automat.
Odata ce plata dvs a fost confirmata abonamentul devine activ. Platile lunare vor fi preluate automat din contul aferent candului folosit la prima tranzactie
Prima plata: 150lei
Valoare lunara: 150lei
Discount: 0%
Valoare subscriptie automata conform interval de facturare (lunar): 150lei
Subscriptia are o perioada nedetermiata se poate opri in orice moment la cerereConsimtamant de marketing direct:

Prin acest formular, Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă va solicita consimtamantul pentru ca datele dvs personale furnizate prin cererea de eliberare a cardului de fidelitate sa fie prelucrate de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, ulterior emiterii cardului, in scopul informarii dvs cu privire la promotiile aflate in desfasurare, inclusiv mesaje de marketing, oferte, beneficii, inclusiv beneficii oferite in parteneriat cu colaboratorii Societatii, stiri, viitoare campanii sau invitatii la diverse evenimente.

In vederea transmiterii materialelor de marketing prin intermediul postei dvs. electronice. Cand se utilizeaza acesta platforma, sunt colectate sau furnizate automat anumite date de tracking despre dispozitivul dvs. si modul de utilizare a serviciului (adresa IP, accesari, clickuri, localitate, browser-ul si device-ul folosit), pentru a analiza gradul de interes pe care dvs. il aveti fata de informarile primite si pentru a efectua modificari in tipul de comunicari pe care le transmitem. Astfel, in functie de numarul de comunicari primite si deschise, putem decide daca este necesara vreo schimbare in ceea ce priveste comunicarile pe care le facem. Adresa IP este prelucrata de furnizorul nostru pentru comunicare digitala, conform instructiunilor noastre, pentru a putea primi informatii precum comunicarile deschise de destinatar si link-urile accesate de acestaSemnatura digitala:

AM FOST INFORMAT CA AM DREPTUL DE A-MI RETRAGE IN ORICE MOMENT CONSIMTAMANTUL, INFORMAND OPERATORUL PRIN UNUL DIN CANALELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZITIE (e-mail, telefon) sau direct, din emailul de confirmare.